Doorbook.
သိမ်းဆည်းထားမှုများ

စင့်ခ်လုပ်ခြင်း၊ အရန်သိမ်းခြင်းနှင့် ဖုန်းအသစ်

Doorbook ဆာဗာ မရှိပါ။ သင့်စာရင်းသည် သင့်စက်ပေါ်တွင်သာ ရှိပြီး၊ အကောင့်ဝင်ထားပါက သင့်ကိုယ်ပိုင် iCloud တွင် ရှိသည် — ထို့ကြောင့် အရန်သိမ်းခြင်းကို အလိုလိုဖြစ်မည်ဟု မယူဆဘဲ သင်ကိုယ်တိုင် တမင်ပြုလုပ်သင့်သည်။

ဖတ်ရန် 5 မိနစ် နောက်ဆုံး 2026-08-13

သင့်စက်များအကြား စင့်ခ်လုပ်ခြင်း

iCloud ဝင်ထားပါက၊ Doorbook သည် သင့်အခန်းများနှင့် မှတ်တမ်းများကို iPhone နှင့် iPad ကြားတွင် အလိုအလျောက် စင့်ခ်လုပ်ပေးသည်။ ယင်းသည် Apple ၏ သေးငယ်သော key-value store တွင် အလုပ်လုပ်သဖြင့် မြန်ဆန်ပြီး အခမဲ့ဖြစ်သော်လည်း ပမာဏကန့်သတ်ချက်ရှိသည် — အလွန်ကြီးမားသော စာရင်း သို့မဟုတ် နှစ်ပေါင်းများစွာ မှတ်တမ်းရှိသော စာရင်းသည် ယင်းပမာဏထက် ကျော်လွန်သွားနိုင်သည်။

Pro ၏ iCloud အရန်သိမ်းခြင်း

အရန်သိမ်းဖိုင် ဘယ်သွားလဲ သင့် iPhone သင့်ကိုယ်ပိုင်iCloud Drive ပြန်လည်ရယူရန် အမှတ်၁၀ ခု သင်၏ Apple IDဝင်ထားသော အရန်သိမ်းဖိုင်များကို သင်၏ကိုယ်ပိုင် Apple အကောင့်တွင် သိမ်းဆည်းသည်။ ကျွန်ုပ်တို့တွင်မိတ္တူမရှိသလို ရယူရန်နည်းလမ်းလည်း မရှိပါ။
အခန်းများ၊ မှတ်တမ်းနှင့် စာချုပ်ဓာတ်ပုံများ — စင့်ခ်မလုပ်နိုင်သောအရာများ အပါအဝင် အားလုံးပါဝင်သည်။
  • စာရင်းတစ်ခုလုံးကို အရန်သိမ်းသည်: အခန်းများ၊ လစဉ်မှတ်တမ်းများ၊ ယခင်အိမ်ငှားမှတ်တမ်းများနှင့် စာချုပ်ဓာတ်ပုံများ။
  • နောက်ဆုံး ပြန်လည်ရယူရန် အမှတ် ၁၀ ခုကို သိမ်းထားသဖြင့်၊ တစ်ပတ်ကြာမှ သိလိုက်ရသော အမှားကိုလည်း ပြန်လည်ရယူနိုင်သည်။
  • တူညီသော Apple ID ဝင်ထားသည့် မည်သည့်စက်သို့မဆို ပြန်လည်ရယူနိုင်သည်။

iPhone အသစ်သို့ ပြောင်းခြင်း

  1. 1သွင်းရန်

    ဖုန်းအသစ်တွင် Doorbook ကို သွင်းပါ

    ပုံမှန်အတိုင်း App Store မှ သွင်းပါ။

  2. 2အကောင့်ဝင်ရန်

    တူညီသော Apple ID သို့ ဝင်ပါ

    iCloud Drive ကို ဖွင့်ထားပါ။ Doorbook သည် ကျွန်ုပ်တို့အကောင့်မှမဟုတ်ဘဲ သင်၏အကောင့်မှ ပြန်လည်ရယူသည်။

  3. 3ပြန်ယူရန်

    ဆက်တင် → အချက်အလက်နှင့် အရန်သိမ်းခြင်း သို့ သွားပါ

    အရန်သိမ်းခြင်းနှင့် ပြန်လည်ရယူခြင်း ကိုရွေးပြီး ပြန်လည်ရယူရန် အမှတ်တစ်ခုကို ရွေးပါ။ စာချုပ်ဓာတ်ပုံများလည်း ပြန်ပါလာမည်ဖြစ်သည်။

အရာအားလုံးကို ဖျက်ခြင်း

အက်ပ်ကို ဖျက်လိုက်ပါက ထိုစက်ပေါ်ရှိ ဒေတာများပါ ပျက်သွားမည်ဖြစ်သည်။ iCloud ပေါ်ရှိ မိတ္တူကိုပါ ဖျက်လိုပါက၊ သင့်စက်၏ ဆက်တင် (iCloud → Manage Storage) ကိုဖြစ်စေ၊ အက်ပ်၏ ဒေတာအားလုံး ဖျက် ကိုဖြစ်စေ အသုံးပြုပါ။

နောက်ထပ်ဖတ်ရန်